Dead Space til Wii

EA avslører flere slippdatoer

Hva med litt bevegelsesfølsom romskrekk?

Electronic Arts presenterte sine inntekter for tredje finanskvartal natt til onsdag norsk tid. Her ble også fremtidsplanene for gigantutgiveren avslørt.

Først kan vi ta de dårlige nyhetene. The Sims 3 er bekreftet utsatt, og vi nå komme 4. juni. Rollespillet Dragon Age: Origins skulle etter planen komme i løpet av våren, men er nå dyttet tilbake til siste kvartal i 2009. En grunn her er at EA vil at PC-utgaven skal komme samtidig som de treige konsollversjonene.

The Godfather II skulle opprinnelig kommet i slutten av februar, men på grunn av et veldig konkurranseutsatt utgivelsesvindu kommer mafiaspillet noe senere. Ny slippdato er ikke oppgitt.

På den lyse siden kan Wii-eiere glede seg over at Dead Space kommer til den lille hvite konsollen.

– Vi kommer til å servere den samme kvaliteten og fryktfaktoren som du fikk på PS3, Xbox 360 og PC i fjor, sier EAs John Riccitiello i en pressemelding.

Battlefield: Bad Company får for øvrig en oppfølger i løpet av første kvartal neste år. Riccitiello avslørte også at Mass Effect 2 kommer i første kvartal 2010 på flere plattformer. Hvilke formater det er snakk om ble ikke nevnt.

Til sist kan vi nevne at skrekkspillet Dante's Inferno vil se dagens lys i løpet av første kvartal 2010, mens Fight Night 4 kommer mellom april og juni i år.

Diskutér artikkelen

Siste fra forsiden