EA avslører Tiger Woods' arvtaker

Rory McIlroy blir PGA Tour-seriens frontfigur.

EA

Når EAs golfspillserie fortsetter til sommeren blir det med nordirske Rory McIlory på coveret, melder utgiveren i en pressemelding. Den 25 år gamle McIlroy tar dermed over rollen som Tiger Woods har holdt på i over 15 år.

Etter alle årene med Woods som frontfigur for PGA Tour-serien annonserte EA i 2013 at de ikke lenger ønsket å bruke den kontroversielle golfstjernens navn.

Etter bruddet med Woods tok serien en pause i 2014 for å fokusere på utviklingen til den nye konsollgenerasjonen. Resultatet av EAs år uten golf får vi se i juni, når Rory McIlroy PGA Tour er ventet å komme ut.

Slutt på irriterende ventetid

Det visuelle får en stor oppgradering i Rory McIlroy PGA Tour.

Spillet markerer seriens inntog på nye konsoller og i den sammenheng har utvikleren valgt å bruke en nyere spillmotor. Med Frostbite-motoren blir ikke banene bare penere å se på; ifølge EA vil også hele baner kunne lastes inn på en gang:

– Takket være Frostbite er den beryktede 30-sekunders ventetiden mellom hvert hull er borte, melder de på sine nettsider.

Bortsett fra McIlroy vet vi enda ikke hvilke spillere som blir tilgjengelige, og EA vil foreløpig heller ikke si noe om hvilke baner vi får spille på. Fra en tidligere trailer vet vi at spillet vil by på de berømte banene du er vant til, samt en rekke ekstreme fantasibaner som virkelig vil teste golfegenskapene dine.

I pressemeldingen fra EA sier McIlroy at han er både stolt og ydmyk over å se sin likhet og sitt navn på spillet:

– Dette er en stor ære og noe jeg aldri hadde forestilt meg ville skje. Jeg håper folk vil like spillet, og jeg er veldig glad for å kunne være en del av det, forteller han.

Ser du kun på sportslige prestasjoner blir det å erstatte Woods litt som å hoppe etter Wirkola, men McIlroy er slett ikke en ufortjent arvtaker. 25-åringen har så langt vunnet fire Major-turneringer og troner for øyeblikket øverst på verdensrankingen.

EA stengte nylig det legendariske Maxis-studioet.
Studioet bak spill som The Sims og SimCity ble lagt ned etter nesten 30 år »

Siste fra forsiden