EA gir bort nok en innholdspakke til Battlefield 4

Frem til neste uke kan du skaffe deg Final Stand-utvidelsen helt gratis.

Det neste spillet i Battlefield-serien – Battlefield 1 – vil lanseres 21. oktober i år, og for å bygge opp spenningen gir EA bort gratis innholdspakker til seriens tidligere spill. For to uker siden kunne spillere sikre seg ekstrainnhold til Battlefield 4 og Battlefield Hardline, og nå står en ny gavepakke for tur.

I Final Stand-utvidelsen går turen til Russland.
Electronic Arts

Frem til 24. mai kan eiere av Battlefield 4 plukke opp Final Stand-utvidelsen uten å måtte åpne lommeboken. Pakken er tilgjengelig gratis på PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 og Xbox One, men de to sistnevnte krever at du har Xbox Live Gold-medlemskap før du kan benytte deg av tilbudet.

Vinterkrig i Russland

I Final Stand-utvidelsen går turen til Russland, der spillere blant annet får kjøre snøscooter og en ny type stridsvogn. Med i pakken følger også nye flerspillerbrett og diverse våpen og utstyr.

EA har også satt i gang et nytt oppdrag for spillersamfunnet, som denne gangen krever at spillere tar i bruk litt mer primitive våpen. Frem til 23. mai må spillere til sammen ta livet av hverandre en halv million ganger med pil og bue i hvilken som helst av Battlefield 4s flerspillermoduser. Dersom oppdraget fullføres vil alle som deltar stikke av med en «Gold Battlepack» – en pakke med fem gjenstander til bruk i spillene.

I løpet av månedene frem mot Battlefield 1-lanseringen lover EA å gi bort flere innholdspakker, som vil annonseres etter hvert som tilbudene blir tilgjengelige.

Battlefield 1 tar oss med tilbake til første verdenskrig.
Se spillets første trailer her »

Siste fra forsiden