Feature

EA har avduket sine nyheter

Vi formidlet pressekonferansen direkte fra E3.

Oppdatering klokken 23:07 Pressekonferansen er nå avsluttet. Vi kommer tilbake med egne saker om de viktigste avsløringene. Opptak av hele pressekonferansen ligger nederst i saken.

Microsoft har akkurat fullført den første av flere pressekonferanser i Los Angeles denne uka. Anledningen er spillmessen E3, som er årets høydepunkt for alle som jobber i spillbransjen.

Action, sport og bybygging

Messedørene åpner tirsdag morgen lokal tid, og hele mandagen vies til pressekonferanser fra de største aktørene. Klokken 22:00 norsk tid er det Electronic Arts som står for tur, og de har som vanlig mye spennende på lur.

Det er blant annet knyttet store forventninger til de aller første spillscenene og detaljer fra skrekk-eventyret Dead Space 3. Deretter kan vi regne med at EA ruller frem spill som Crysis 3, Medal of Honor: Warfighter, SimCity, FIFA 13, NHL 13 og et nytt Need for Speed-spill på storskjermen.

Battlefield 3 Premium og nye utvidelsespakker til det populære skytespillet kommer garantert også til å bli vist frem for publikum i kveld. Dessuten er mange fans av Star Wars: The Old Republic er sikkert også spent på hvilke planer BioWare har for MMO-spillet i tiden fremover.

Alt dette – og eventuelle overraskelser – kan du få med deg her på Gamer.no. Vi videreformidler EA sin pressekonferanse i sin helhet i videovinduet under fra klokken 22:00 i kveld.

Se også: Battlefield 3 Premium avslørt i fersk trailer
Les også: Dette vises på E3 2012

Siste fra forsiden