EA med lekende samarbeid

Monopol og Yatzy til gamere

Electronic Arts har inngått et spillsamarbeid med Hasbro.

Spillgiganten Electronic Arts og leketøyskjempen Hasbro skal samarbeide om å gi oss elektronisk underholdning på konsoller, mobiltelefoner og nett. Det kunngjorde EA tirsdag.

– EA og Hasbro vil gi familien nye måter å spille på. Vi vil gi mennesker en ny anledning til å komme sammen og bruke tid sammen, rundt TV-apparatet eller på nettet, sier Chip Lange hos EAs Hasbro-studio i en pressemelding.

Til Nintendo Wii og DS kan vi vente oss Littlest Pet Shop og Nerf N-Strike. Begge er under utvikling hos EA Salt Lake, og kommer i salg til høsten.

I Littlest Pet Shop skal man eie og drive sine egne dyrebutikker, dette kommer for øvrig også til PC. Nerf N-Strike baserer seg på en skumpilskytende lekepistol, og vil komme med skyteaction både for én og flere spillere.

EA kan også bekrefte at man jobber med versjoner av Monopol og Yatzy til flere plattformer, samt at det vil komme enda flere titler mot slutten av året.

– Vi er begeistret over at vi sammen kan gi liv til supre leker og spill i den digitale verden og gi kundene nye og dynamiske måter å bruke de fantastiske merkevarene våre på, sier Hasbros visepresident, Mark Blecher.

Siste fra forsiden