EA reparerer Battlefield 1943

Etter at spillet har hatt alvorlige problemer i en måned.

Nettstedet Eurogamer melder at Electronic Arts endelig har fikset en feil som i en hel måned har gjort skytespillet Battlefield 1943 uspillbart for en stor del av de som hadde kjøpt spillet.

Journalisten fra Eurogamer prøvde selv å kjøpe Xbox 360-versjonen av spillet tidligere denne uken, og da han forsøkte å spille spillet han hadde kjøpt fikk han beskjed om at det ikke var mulig å logge inn på nettverket.

Ettersom Battlefield 1943 ikke har noen form for enspiller eller lokal flerspiller, betyr dette at det ikke var mulig å benytte seg av spillet. De første rapportene om feilen dukket opp på kundestøttenettstedet til EA den 10. mai, og tre dager etter skrev en representant for utgiveren at de undersøkte problemet.

Det er ukjent hva som var grunnen til problemet i utgangspunktet. En teori er at det var relatert til et såkalt DDOS-angrep på infrastrukturen til Battlefield 3, som fant sted 8. mai.

Electronic Arts har vært overraskende stille om problemet, og har ifølge Eurogamer så langt heller ikke beklaget at flerspillerspillet var uspillbart for mange av kundene i en hel måned.

Battlefield 1943 er et lagbasert skytespill hvor spillerne får ta del i forenklede utgaver av noen av andre verdenskrigs viktigste slag. Handlingen foregår i Stillehavet, og fokuserer på kamphandlingene mellom USA og Japan. Spillerne kan bruke en rekke fremkomstmidler og våpen.

Spillet bygger på klassiske Battlefield 1942 på PC, men har kun tre klasser og fire av spillmiljøene fra det føste spillet i Battlefield-serien. Battlefield 1943 er tilgjengelig på Xbox 360 og PS3 – en Windows-versjon ble også annonsert, men den har av ukjente grunner aldri dukket opp.

Les også: Anmeldelse av Battlefield 1943
Les også: Skandaløs lansering av SimCity

Siste fra forsiden