EA Access - PlayStation 4

EAs abonnementstjeneste kommer til PlayStation 4

Lanseres i juli.

Fem år etter at EA lanserte sin abonnementstjeneste for Xbox One, skal PlayStation 4-spillere nå inn i varmen. EA Access blir tilgjengelig på Sony-konsollen en gang i juli, kunngjorde EA denne uken.

Anthem er enda ikke tilgjengelig i Access-hvelvet, men abonnenter får en tidsbegrenset prøvesmak på spillet.
EA

Opplegget vil fungere akkurat som på Xbox One, hvor spillere som abonnerer får tilgang på et stort bibliotek med EA-titler. For eksempel er Titanfall 2, Unravel 2 og Burnout Paradise Remastered blant de man kan spille så mye man vil – så lenge abonnementet er aktivt.

I tillegg får EA Access-brukere ofte tidsbegrenset tilgang på helt nye spill, gjerne før de slippes for allmenheten. Her kan man også benytte seg av diverse rabatter om man ønsker å kjøpe spillenes fullversjoner.

PlayStation 4-eiere som er interesserte i EA Access kan melde sin interesse via EAs nettsider, for å være blant de første som informeres om tjenestens endelige slippdato. Hva prisen angår blir den angivelig også lik som på Xbox One; enten 4,99 dollar i måneden eller 29,99 dollar for et helt år.

Er du på PC, tilbyr EA en lik tjeneste kalt Origin Access. Denne har også en oppgradert versjon – Origin Premier – som gir spillere ubegrenset tilgang på både nylanseringer og Access-hvelvet.

Datoen for EA Access får vi trolig vite i juni.
Da holder utgiveren nemlig sitt årlige EA Play-arrangement »

Siste fra forsiden