EAs nettbutikk ankommer Mac

Origin utvides, og SimCity slår følge.

Under tirsdagens Gamescom-presentasjon kunne EA-toppen Peter Moore annonsere at deres spillklient, Origin, er på vei til Mac.

Med dette vil Mac-brukere få tilgang til alle tjenestene Origin utfører på Windows i dag, i tillegg til funksjoner EA jobber med for begge utgavene, deriblant belønninger, utfordringer og andre sosiale elementer. Noen nøyaktig lanseringsdato ble ikke nevnt, men vi ble lovet at tjenesten ville ankomme Mac i løpet av 2012.

I samme slengen tok Moore seg frihet til å skryte av at Origin til dags dato har over 21 millioner brukere verden over, og et spillutvalg bestående av over 500 spill fra mer enn 50 utgivere.

Som en siste godbit fikk vi også vite at kommende SimCity vil lanseres på Mac i februar 2013, altså samtidig som PC-utgaven. I en pressemelding kan visepresidenten for Maxis love at spillet vil bli det «dypeste, mest opplevelsesrike og mest tilgjengelige SimCity hittil».

Aspirerende borgermestere kan allerede nå melde seg på for å delta i spillets beta på spillets nettside. Betaen er imidlertid eksklusivt for PC-utgaven av spillet.

Les også: Sniktitt på SimCity
Les også: Origin utestenger ikke lenger de som spiller i enspiller

Siste fra forsiden