Konkurranse

Vinn Red Faction: Guerrilla

Eksplosiv action på Mars

Vi deler ut tre glimrende actionspill til valgfri plattform.

Det tredje spillet i Red Faction-serien sender oss tilbake til Mars, 50 år etter hendelsene i det første spillet. Du spiller en mann som har reist til planeten for å søke lykken. Vel fremme oppdager han at Mars er under et strengt, totalitært styre. Befolkningen er svært misfornøyde med tingenes tilstand, og når det bryter ut opprør er det opp til protagonisten å lede dem til seier over styringsmaktene.

Tre spill i potten. Vinnerne velger plattform.

Spillet baserer seg på en åpen verden, og kjører på den nyeste utgaven av Volitions Geo-Mod-motor, som lar deg ødelegge bygninger og deler av terrenget du kjemper på. Når ting sprenges og knuses skjer det på en svært realistisk måte, og effekten av dette er blant annet at spilleren selv kan bestemme hvilken rute han vil ta.

I tillegg til en omfattende enspillerkampanje vil Red Faction: Guerrilla har en fyldig flerspillerdel – også her vil fokuset være på ødeleggelse av miljøet rundt deg.

Slik deltar du i konkurransen

Vi har tre eksemplarer av spillet i premiepotten, og vinnerne velger selv om spillet skal leveres til PlayStation 3 eller Xbox 360 (PC-versjonen kommer i august). For å delta i trekningen må man være fylt 16 år (på grunn av aldersmerkingen) og svare korrekt på følgende spørsmål:

Oppdatering: Konkurransen er nå avsluttet og vinnerne er kåret.

Diskuter artikkelen i forumet

Siste fra forsiden