Eksplosiv racing i nytt DiRT

Codemasters neste bilspill tar et par steg i retning FlatOut.

Rallyserien DiRT får et nytt tilskudd i mai. Britiske Codemasters har nemlig kunngjort DiRT: Showdown, som kommer til Xbox 360, PlayStation 3 og PC.

DiRT: Showdown er imidlertid ikke noen direkte oppfølger til DiRT 3. I stedet skal det tilby en ny og arkadepreget opplevelse, fordelt på tre forskjellige kategorier.

I «racing»-kategorien får vi rallycross-aktige billøp med avansert skademodell og muligheten til å bruke nitro for å komme seg forbi motstanderne. I «demolition derby» får man poeng for å ødelegge motstandernes biler, og i «hoonigan»-kategorien er det Gymkhana-aktige stunts som gjelder.

Kanskje det blir litt FlatOut-aktig?

Handlingen finner sted i steder som San Francisco, Miami og Tokyo, og spillet skilter med over femti forskjellige løp. Bilene inkluderer Ken Blocks nyeste Ford Fiesta, og ellers loves vi alt fra varebiler til muskelbiler.

Flerspiller støttes selvsagt, med delt skjerm og mulighet for opp til åtte spillere online. I tillegg skryter Codemasters av YouTube-integrering og sosiale elementer som muligheten til å utfordre venner uansett om de er online eller ikke.

Mer info finner du på spillets nettsted og på Facebook.

Siste fra forsiden