Eksplosive pikseldrap i Broforce

Slakt terrorister slik vi gjorde det på åttitallet.

Om du har behov for litt eksplosiv action, virker det som Broforce kan være spillet for deg. Dette er et sideskrollende actionspill med retropreget pikselgrafikk, store eksplosjoner, ødeleggbare miljøer og massevis av god, gammeldags gladvold.

Spillet følger en gjeng barske helter som må bekjempe satanistiske terrorister slik man gjorde det på åttitallet. Og når terroristene er drept, står forretningsmennene, dinosaurene og romvesnene for tur.

Prøv «brototypen» selv

Spillet skilter med en historie full av hevn og «bromantikk», muligheten til å spille med eller mot andre, både på samme datamaskin og via nettet, kjøretøysekvenser og gigantiske, Contra-aktige monsterfiender, samt muligheten til å bygge ditt eget fort hvor du kan forsvare deg mot fiendens angrep.

Det er gøy når ting eksploderer.

Utviklerne fra Sør-Afrika lover til og med at for hver terrorist som drepes i Broforce, vil en ekte terrorist dø i virkeligheten.

Om du har lyst til å prøve spillet kan du teste en «brototypeversjon» som kan spilles direkte på utviklernes nettsted eller lastes ned. Utviklerne anbefaler at du spiller den i samarbeid med en venn. De forklarer at prototypen viser hvordan kampsystemet skal fungere, men at den mangler mye av dybden fullversjonen skal ha.

Hvis du liker spillet og synes det hører hjemme på den digitale distribusjonstjenesten Steam, kan du stemme på det i Greenlight-systemet.

Ta også en titt på en fersk trailer under artikkelen.

Les også: Anmeldelse av Gunpoint
Les også: Anmeldelse av Far Cry: Blood Dragon

Eksplosive greier.

Siste fra forsiden