Ekstra kniving i League of Legends

Det populære spillet har fått en splitter ny modus.

15 millioner spillere er mye for ethvert spill, og League of Legends har blitt et av verdens mest populære kjernespill på få år. Spillet bygde videre på og forbedret mekanismene i det populære WarCraft 3-kartet Defense of the Ancients, som får en oppfølger neste år.

League of Legends får nok ingen oppfølger med det første, men opplevelsen blir likevel større. Nå har det blitt lansert en ny modus til flerspillerspillet, kalt «Dominion». Det ifølge Gamespot.

Dominion, folkens!

Kongen på haugen

Dominion har en egen nettside, hvor vi forklares hvordan modusen fungerer. Her er det snakk om en «Kongen på haugen»-aktig dynamikk, hvor med fem spillere hver skal forsøke å holde på skiftende områder. Målet er å knuse motstanderlagets knutepunkt.

Ved å holde flere kontrollpunkter enn det andre laget skader man «Nexus»-en deres, som knutepunktet heter. Tempoet på ødeleggelsen økes etter hvert som man holder flere punkter. Man kan også skade motstanderlagets knutepunkt ved å fullføre dynamiske sideoppdrag, som samtidig gir lagkompisene bonuser.

Personlig skår.

Den nye modusen kommer også med et skåringssystem for enkeltspillere, slik at man kan se hvor mye man har bidratt til det felles målet. Denne påvirkes blant annet av heroiske handlinger, som å fange et kontrollpunkt eller å beskytte sitt eget.

Dominion utspilles i første omgang på det splitter nye kartet Crystal Scar, som byr på drøyt 20 minutter lange og svært hektiske kamper.

League of Legends er gratis, og kan skaffes her.

Les også: League of Legends deler Europa

Siste fra forsiden