El Presidente bekreftet for 360

Det er harde tider for diktatorer, men Tropico 4 lar seg ikke affisere.

Den tyske utgiveren Kalypso Media har fortalt at Tropico 4 skal lanseres i løpet av årets andre kvartal. Vår nordiske versjon vil distribueres til butikkene av svenske Wendros. Spillet kommer til Xbox 360 og PC, og inkluderer en rekke nyheter i forhold til forgjengeren.

I Tropico 4 får du som vanlig rollen som en diktator på en karibisk øynasjon. Målet er å bygge opp både nasjonen og bankboken din, gjennom 20 forskjellige oppdrag.

Moro for folket (eller kun for turistene?)

Spillet inkluderer nye politiske tillegg, inkludert nye supermakter som du kan forhandle med og muligheten til å ansette ministre som kan hjelpe deg å få vedtatt dine mer kontroversielle politiske forslag. Men alle har egne agendaer, og livet som diktator er aldri helt trygt.

Samtidig må du forholde deg til ulike fraksjoner i nasjonen, som alle har ulike ønsker.

Nye bygninger inkluderer en kjøpesenter, et badeland, et mausoleum for deg selv (det er alltid lurt å være føre var) og en børs. Vi får også nye katastrofer å håndtere, som tørker, vulkanutbrudd og tornadoer.

PC-versjonen får også integrering med Facebook og Twitter, samt muligheten til å konkurrere på onlinebaserte diktatortopplister.

Siste fra forsiden