Dreamhaven

En bunke Blizzard-veteraner starter nytt spillselskap

Dreamhaven ledes av Mike Morhaime.

Dreamhaven

Mike Morhaime – medgrunnlegger og tidligere sjef for Blizzard – har lansert et nytt spillselskap, kalt Dreamhaven. Nyheten kommer to år etter at han sluttet i toppjobben hos Blizzard.

Mike Morhaime var med å grunnlegge Blizzard i 1991 og ledet selskapet til han sluttet i 2018.
Dreamhaven

Dreamhaven har opprettet to studioer, Moonshot og Secret Door, og Morhaime har fått med seg en haug med Blizzard-veteraner hvis mål er å skape nye og spennende opplevelser for spillfans over hele verden.

– Jeg gleder meg til å jobbe sammen med så mange talentfulle mennesker som virkelig bryr seg om spill og spillersamfunn. Jeg har alltid hatt tro på kraften spill har til å bringe folk sammen uansett hvilken bakgrunn eller begrensning de har. Med Dreamhaven ser vi frem til å skape og dele nye opplevelsen med spillere overalt, forteller Morhaime.

Flust med erfaring

Moonshot-studioet skal ledes av Jason Chayes, Dustin Browder og Ben Thompson. Alle tre har fartstid fra Blizzard, der de ledet arbeidet på spill som Hearthstone, StarCraft II og Heroes of the Storm.

Studio nummer to, Secret Door, har hanket inn Chris Sigaty, Alan Dabiri og Eric Dodds til å styre skuta. Også disse har tilbragt mange år på Blizzards kontorer, med lederstillinger fra blant annet Warcraft III, Hearthstone og StarCraft II.

At Dreamhaven har mye erfaring å rutte med er det ingen tvil om, men akkurat hva vi kan forvente fra studioene er langt mer uklart. Selskapets nettside hinter riktignok om noe innen fantasy eller science fiction.

Blizzard skal for øvrig holde nettbasert BlizzCon i februar.
Datoene for BlizzConline er avslørt »

Siste fra forsiden