En helt ny Lara Croft

Grotesk realisme når vi treffer arkeologiberta igjen.

Med unntak av den nedlastbare tittelen Lara Croft and the Guardian of Light har verdens peneste kvinnelige arkeolog hatt ferie en stund nå, etter litt stagnerende salg. Det har gått rykter om en total omstart for serien, en helt ny visjon for fru Croft.

Nå har vi den første håndfaste infoen å gå ut i fra, takket være amerikanske Game Informer. Som tidligere gjettet ser det ut til at spillet vil finne sted på en øy, som man kan utforske tilsynelatende helt fritt og i eget tempo.

Frihet later i det hele tatt til å være et fokus for utviklerne. Det eneste som hindrer deg fra å utforske hele øya med en gang er at Lara ikke er flink nok eller har det rette utstyret innledningsvis. Etterhvert som man spiller vil hun gradvis bli flinkere til å klatre og lignende, i tillegg til at man finner nye verktøy som Lara kan bruke for å utforske mer av øya.

Det finnes leirer rundt omkring, som Lara kan bruke til å oppgradere egne egenskaper og lage nye tingester. Spillet blir også såpass realistisk at du er nødt til å skaffe både vann og mat til 21 år gamle Lara, hvis ikke stryker hun med.

Spillet ser ut til å bli mer groteskt enn tidligere spill i serien. Lara vil i alle fall dø på grusomme vis hvis spilleren ikke er flink nok. Blant annet ved å få hodet knust av en sten.

Når det gjelder Lara selv så er hun 21 år i dette spillet, og det vil brukt såkalte «performance capture»-teknologi for å gi datafiguren et menneskelig preg.

Les også:Fortsatt ikke samarbeid over nett
Les også:Drar Nathan Drake på ørkensafari?
Les også:Kan du tilgi Lara?


(Kilde: CvG)

Lara Croft and the Guardian of Light
Windows
Lara Croft and the Guardian of Light
PlayStation 3
Lara Croft and the Guardian of Light
Xbox 360
Spillverket Bedrift

Les også

Siste fra forsiden

Toppoppgjør i Telialigaen: – Så lenge vi ikke driter oss ut, er vi rimelig selvsikre

Lazy In Life-spiller Mathias «Tidebringer» Kruse er sikker på at laget kan stoppe seiersrekken til motstander Tackle.

E-sport