Konkurranse

Julekalender 2020

En jubileumsutgave at et av historiens største spill ligger i gavekalenderen i dag

Se hva du kan vinne

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Stor World of Warcraft-pakke

Activision Blizzard

I dag kan du vinne en samleutgave av World of Warcraft som ble sluppet i anledning spillets 15-årsjubileum. Denne var begrenset i opplag, og inneholder en god del snadder. Mest synlig er nok Ragnaros-statuen som er rundt 25 cm høy, samt et knippe trykk av forskjellige motiv fra universet.

Med samleutgaven får du også 30 dager med spilletid, og to nye ridedyr – et for hver fraksjon. en egen musematte, og en Onyxia-pin runder av innholdet.

Premien er levert av Activision Blizzard.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
1302 har spilt i dag

Slår du dagens snitt?

Siste fra forsiden