En spiller har nådd det høyeste nivået i Pokémon Go

Men han måtte «jukse» for å komme dit.

Illustrasjonsbilde.
Niantic

Mobilspillet Pokémon Go har tatt verden med storm og har den siste tiden trolig preget nyhetsbildet mer enn noe annet spill noensinne. Dette har også motivert Pokémon-spillerne til å gjøre seg bemerket, og nå melder Eurogamer om en ny «milepæl».

En person har nemlig nå klart å nå det høyeste nivået i Pokémon Go, altså nivå 40. Spilleren skrøt av bragden sin i en tråd på nettstedet Reddit, og la ved et skjermbilde som bevis.

Her er beviset på bragden.
Reddit

Brukte dataprogram

Nivå 40 er svært vanskelig å nå – bare det å komme seg fra nivå 39 til 40 koster svimlende fem millioner erfaringspoeng – og derfor kommer det kanskje heller ikke som en overraskelse at vedkommende måtte ty til en form for juks. Det høye nivået ble nemlig nådd ved hjelp av et skript, altså dataprogram, som jaktet på Pokémon-figurer automatisk.

Dermed trengte spilleren altså ikke å farte rundt i det hele tatt, som selvfølgelig sparer mye tid. I tillegg til dette gikk spilleren til anskaffelse av hele 125 såkalte «Lucky Eggs», som har den egenskapen at de dobler mengden erfaringspoeng i en begrenset tidsperiode.

Motivet til personen bak bragden skal simpelthen har vært å finne ut om det i det hele tatt var mulig å nå nivå 40 ved hjelp av et skript. Belønningen var som vanlig en bunke premier, men ingenting spesielt utover det.

Nylig var det også noen som «rundet» Pokémon Go.
En Reddit-bruker samlet 142 unike lommemonstre »

Siste fra forsiden