Endless Legend-skapernes grottespill er straks ferdig

Dungeon of the Endless lanseres senere denne måneden.

Amplitude Studios

Utviklerne av det flotte imperiebyggespillet Endless Legend har også et annet spill på gang, og nå er det snart ferdig.

En pikselmops presenterer spillet.

Dungeon of the Endless foregår på samme klode som strategispillet, men er et actionrollespill som også inkluderer tårnforsvarselementer. Spillet er inspirert av klassiske «roguelike»-spill, og byr blant annet på datagenererte spillmiljøer.

Fornøyd med «early access»

Spillet ble lansert på «early access»-tjenesten til Steam i fjor, men 27. oktober tar det farvel med tiden som uferdig spill, og lanseres «på ordentlig».

Stilig presentasjon. (bilde: Amplitude Studios).

Utviklerne er veldig fornøyd med tilbakemeldingene de har fått i løpet av det siste året, og er overbevist om at de har resultert i et kraftig forbedret spill. Som takk har de laget en egen video dedikert til de tidlige spillerne sine.

I forhold til tidligere utgaver vil versjonen som lanseres 27. oktober by på nye romskip, omfattende historier for de ulike figurene, nye jungelmiljøer og, ikke minst, samarbeidsflerspiller for opp til fire.

De franske utviklerne har forøvrig også røpet noen planer for Endless Legend. Før jul planlegger de nemlig å lansere en gratis ekspansjon for spillet, som blant annet inkluderer en ny minifraksjon, nye oppdrag, hemmelige, våpen-relaterte nyheter og flere muligheter når du genererer verden din.

I vår anmeldelse beskriver vi Endless Legend som et nydelig strategispill.

Siste fra forsiden