Populært rollespill med dato

Englevakt

Neste Dragon Quest kommer om et par måneder.

Rollespillet Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies har vært ute i Japan i over et år, og som vanlig for denne serien har det solgt flere millioner eksemplarer i hjemlandet. Tidligere i år meldte Square Enix at spillet var på vei til Europa i sommer, og en dato er nå satt. Her i Norge får vi spillet 23. juli.

Jepp, dette er definitivt et Dragon Quest-spill.

Sentinels of the Starry Skies gir deg rollen som en liten engel du selv velger navn og utseende på. I rollen som skytsengel for en liten by skal du beskytte og hjelpe innbyggerne. Ved å utføre oppdrag for folk samler du magisk kraft fra deres takknemlighet og bruker den til å livnære et hellig tre. Målet er å få treet til å bære en frukt som lar engelen og hans kamerater komme inn i Guds rike.

Som vanlig vanker det turbaserte kamper mot monstre designet av Dragon Ball-skaper Akira Toriyama og et klassesystem, men den ellers så konservative serien har endret et par andre aspekter ved spillmekanismene. Både historien og andre gjøremål låses nå opp gjennom et oppdragsystem, og for første gang i seriens historie kan du dra på eventyr med kompiser over den lokale trådløse oppkoblingen.

Sentinels of the Starry Skies er utviklet av Level 5, som også stod bak Dragon Quest: The Journey of the Cursed King på PlayStation 2. Forgjengeren ble roset opp i skyene av vår anmelder, så nykommeren har en del å leve opp til.

Siste fra forsiden