Enslaved blir større

Spillet får sin første ekstrapakke, og nå styrer du Pigsy.

Enslaved: Odyssey To The West kom ut av ingenting og skyllet over oss som en tidevannsbølge. Som seg hør og bør belønnet vi spillet med en åtter og utnevnte det til en av årets største positive overraskelser.

Derfor rynker ikke vi på nesa når Eurogamer nå melder at spillet snart får sin første nedlastbare innholdspakke.

Pigsy er en usjarmerende kar.

Utvidelsen heter Pigsy's Perfect 10, og foregår i spillområdet Titan's Graveyard. Her får du styre den minneverdige snålingen Pigsy, kjent fra originalspillet. Målet skal være å traske rundt og samle skrapdeler for å bygge drømmekvinnen. Og det passer jo godt med hans rolle som en mannsjåvinistisk gris i den opprinnelige historien.

I rollen som Monkey sentrerte spillet for det meste rundt klatring og nærkamp, og dette er noe Pigsy's Perfect 10 skal gi oss avlasting fra. I rollen som tjukkasen skal det være større fokus på å snike seg rundt, samt skarpskyting ved hjelp av presisjonsbørsa hans. I tillegg vil spillet også få 3D-støtte.

Utvidelsespakken har foreløpig ingen utgivelsesdato, men skal komme i løpet av året til Xbox 360 og PlayStation 3. Prisen vil være 800 Microsoft Points eller rundt 70 kroner på PlayStation Network.

Utvikler Ninja Theory er for øyeblikket også opptatte med sin særegne tolkning av den svært populære Devil May Cry-serien.

Traileren.

Siste fra forsiden