Enter the Dominatrix blir Saints Row 4

Tilleggspakken utvikles til fullverdig oppfølger.

Enter The Dominatrix skulle egentlig være en frittstående utvidelse for Saints Row 3, og lanseres til høsten for PC, Xbox 360 og PS3. Nå har imidlertid utgiver THQ bestemt seg for å videreutvikle spillet, og gjøre det til en fullverdig oppfølger som skal lanseres neste kalenderår.

– Da jeg så på Enter the Dominatrix-ekspansjonen hos Volition ble jeg imponert over ideene og trangen til å ekspandere seriens fiksjon. Jeg spurte teamet hva de kunne få til med litt mer tid, mer ressurser og et utvidet fokus for prosjektet. Vi var alle enige om at vi ønsket å spille det spillet. Når det kommer til Saints Row er det klart at spillerne vil ha det større, bedre og mer overdrevent, og det er grunnen til at Enter the Dominatrix nå blir innbakt i en langt større oppfølger som skal lanseres i 2013, sier THQs ferske sjef, Jason Rubin.

Saints Row the Third hadde allerede mistet det meste av bakkekontakten.

Da Enter the Dominatrix først ble kunngjort fikk vi vite at den skulle introdusere både superkrefter og romvesener til det allerede temmelig forskrudde åpen verden-spillet. Romvesenene ønsker, som alle gode romvesener gjør, å ta over jordkloden. De ser på Third Street Saints-lederen, altså deg, som det eneste hinderet som står mellom dem og planene om verdensherredømme.

Dermed kidnappes du, og plasseres i en virtuell kopi av lekeplassen til Third Street Saints, nemlig den fiktive storbyen Steelport. Det er denne kopiverdenen som har fått navnet Domantrix. Her er du ikke bundet av de vanlige fysiske lovene.

Oppfølgeren vil visstnok ikke hete Enter the Dominatrix når den kommer ut. For øyeblikket har den fått det midlertidige navnet The Next Great Sequel in the Saints Row Franchise, men vi har en liten følelse av at dette endres før lansering.

Les også: Frå porno til Saints Row
Les også: Anmeldelse: Saints Row: The Third

Siste fra forsiden