Epic Mickey 2 får lanseringsdato

Det nye eventyret kommer før jul. Vi har fersk trailer.

Disney Interactive har avslørt at plattformspillet Epic Mickey 2: The Power of Two slippes 18. november i år. Her vender de to heltene Mikke og Oswald tilbake til den fiktive verdenen Wasteland, som nok en gang vil være fylt til randen med obskure Disney-konsepter og personligheter.

I originale Epic Mickey greide den velkjente tegneseriemusa å søle magisk malingstynner på fantasiverdenen, noe som førte til at verdenen forfalt og smeltet. Det måtte selvsagt rettes opp, noe man gjorde med en magisk malekost og malingstynner for å legge til eller fjerne gjenstander i verdenen.

Nå er spillskaper Warren Spector tilbake, og som spillets undertittel antyder vil oppfølgeren inkludere samarbeidsspilling for to spillere. Dette er også et tydelig fokus i en ny trailer som ble sluppet samtidig med kunngjøringen av datoen. Her får vi blant annet se hvordan de to hovedfigurene må samarbeide for å overleve. Der Mikke fremdeles har sin hendige pensel som spruter ut maling og malingsfjerner, bærer Oswald en fjernkontroll som kan kontrollere og skyte elektrisitet. Dette åpner blant annet for valgfrihet i måten man løser ulike gåter på.

Epic Mickey 2: The Power of Two kommer altså i salg 18. november, for PlayStation 3, Wii og Xbox 360. Det kommer også en egen 3DS-utgave i form av Epic Mickey: Power of Illusion.

Les også: – Epic Mickey og Deus Ex er samme spill
Les også: Anmeldelse: Epic Mickey

Siste fra forsiden