Er dette Kinect 2?

Lekket bilde viser at kameraet kan ha mulighet til å fange flere detaljer.

I forrige måned dukket det plutselig opp et par merkverdige bilder av det som angivelig skulle være tidlig utviklingsmaskinvare for den mye omdiskuterte kommende Xbox-konsollen. Lekkasjen kom fra en anonym kilde som går under navnet DaE. Bildene viste navnet Durango (som i følge ryktene skal være kodenavnet til den neste Xbox-konsolen), en utviklermeny som minnet om kodeskjermer fra The Matrix-filmene, og en svart boks som minnet om et PC-kabinett.

Mange avfeide bildene som lite troverdige, men Digital Foundry, en søsterside av Eurogamer, tok kontakt med flere andre spillutviklere som kunne bekrefte at bildene faktisk var ekte, og at de selv hadde tilgang på den samme boksen.

Angivelig et bilde av Kinect 2-utviklingsverktøy. (Bilde: @superdae)

Nå har nok et bilde lekket ut fra samme kilde (via Eurogamer), angivelig av utviklerverktøy for en Kinect-oppfølger. Det nye bildet ser ut til å fange opp to personer samtidig. Spesielt spennende er det at kameraet ser ut til på klare å skjelne mellom individuelle fingrer på den ene personen.

Om dette faktisk viser tidlige utviklingsbilder av det som kan være en oppdatert Kinect får vi nok ikke vite for sikkert før Microsoft avduker hva de har i godteposen. Ifølge en stillingsutlysning lagt ut tidligere i dag virker det som om den neste Xbox-konsollen er uten i løpet av de neste 18 månedene, så vi kan nok vente oss mer informasjon om konsollen i månedene som kommer.

Les også: Er produksjonen av den nye Xbox-en igang? Les også: Ny Xbox kan få opptaksfunksjoner

Siste fra forsiden