Er du det neste spillutviklertalentet?

Norsk Filminstitutt arrangerer «NM i Gameplay» med store pengepremier.

Dersom du går med et spill i magen, bør du lese videre. Norsk Filminstitutt utlyser nemlig en konkurranse for de kreative utviklertalentene her i landet.

NFI kaller konkurransen for et uoffisielt «NM i Gameplay», og vil gi et uviklingsstipend på 100 000 blanke, skinnende kroner til konseptet som går til topps.

Temaet for konkurransen annonseres 27. desember, og ideen må være klar til presentasjon rett over nyttår, 7. januar. Da må du ha klar en spillbar prototype som kan vises frem til publikum og jury. NFI påpeker at det ikke er nødvendig med et ferdig spill, men det du viser frem må være nok til at man får et inntrykk av hvordan spillet blir.

Plattform for spillet velger du selv, men prototypen din må kunne vises frem på Mac/PC eller iPad.

Vurderingskriterier

Juryen kommer til å legge vekt på originalitet, ”formidling av gameplay” og relevans til temaet som annonseres 27. desember. Vinnerbidraget vil altså få et utviklingsstipend på 100 000 kroner, men det er valgfritt om dette skal brukes til konseptet som leveres inn eller til et helt nytt konsept.

For å kunne delta i konkurransen må du ha meldt deg på her innen midnatt 20. desember 2011, og du kan delta både alene eller i et team.

Bildet i toppen er hentet fra Drømmefall: Den Lengste Reisen, utviklet av norske Funcom.

Siste fra forsiden