Er du utålmodig?

Det nyeste Castlevania-spillet slippes om en uke, i mellomtiden byr Konami på mer video.

Actioneventyret Castlevania: Lords of Shadow kommer i butikkhyllene om ikke så lenge, nærmere bestemt 7. oktober. I mellomtiden lokker Konami med ny, 11 minutter lang trailer.

Lords of Shadow er laget av Mercurysteam og Kojima Productions. Hideo Kojima, mest kjent for Metal Gear-serien, skal selv ha hatt en liten rolle i utviklingen.

Flere prototyper ble arbeidet med samtidig, og alle kjempet de om å bli det neste spillet i Castlevania-serien. Konami skal ha gitt Mercurysteam beskjed om å stanse arbeidet på Lords of Shadows tidlig i utviklingen, helt til produsent Dacid Cox viste spillet til den japanske toppledelsen og ble tilbudt hjelp fra Hideo Kojima. Konami valgte deretter Lords of Shadow som den neste Castlevania-tittelen.

Opprinnelig skulle det bli en remake av det første Castlevania-spillet, men det ble senere bestemt at det skulle lages et helt nytt spill. Lords of Shadow er en frittstående tittel, og fortellingen er uavhengig av de andre spillene i serien. Det har stadig hentet inspirasjon fra tidligere titler, blant annet Castlevania til NES og Super Castlevania IV.

Spillet skal ha stort fokus på figurer og kamp, og Jason Isaacs (også kjent som Lucius Malfoy i Harry Potter) forklarer i traileren hvorfor Lords of Shadow ikke er helt som de andre spillene i serien.

(Kilder: Kotaku, Wikipedia)

Les også: Harmony of Despair på vei
Les også: Anmeldelse: Castlevania: Harmony of Despair
Les også: Anmeldelse: Castlevania: Curse of Darkness

Siste fra forsiden