Er du vår mest kreative leser?

Vi har saftige premier å by på med en konkurranse helt utenom det vanlige.

Vi vet at vi har svært mange kreative lesere, noe bidrag til tidligere konkurranser har bevist. Det hender seg at vi forsøker å gjøre noe litt annerledes med konkurransene våre, for eksempel ved å høre deres beste historier eller se filmklipp av de stiligste spilløyeblikkene deres. Nå er vi tilbake med nye sprell.

Vi vil at dere gjenskaper denne g-en

Denne gangen ønsker vi å belønne de som lager logoen vår på den mest kreative måten. Reglene er ganske enkle: ikke bruk et tegneprogram og vær kreativ!

Vi vil se akkurat hvor spenstige påfunn dere kan komme med, og bryr oss ikke om dere lager logoen i Minecraft, tegner, lager kornsirkler eller baker den i form av en kake. Det er kun selve G-en som skal skildres, og dere trenger ikke å bry dere om å få med «Gamer.no» eller «Spill er kultur».

Fristen for å sende inn ditt bidrag er klokken 08:00 mandag 6. juni, og vi trekker en vinner i løpet av samme dag. Vi skal belønne de tre beste bidragene, og premiene er som følger:

Oppdatering mandag 6. juni: Kåring av konkurransen er utsatt til onsdag. Dere får altså to ekstra døgn på å levere inn bidrag.

Fyldige StarCraft II: Collector's Edition.
  • Førsteplass: Fem valgfri spill fra Elkjøp, StarCraft II: Collector's Edition og en StarCraft II-tskjorte
  • Andreplass: Fire valgfri spill fra Elkjøp og en StarCraft II-tskjorte
  • Tredjeplass: Tre valgfri spill fra Elkjøp og en StarCraft II-tskjorte

Dermed håper vi at dere kan ta dere litt tid til å gruble i helgen, kanskje sammen med en god venn. Det lønner seg å tenke litt annerledes, og om noen gjør en tydelig ekstrainnsats så vil det selvsagt være et viktig poeng i forhold til hvem som fortjener å vinne. Du kan sende in så mange bidrag du bare vil.

Oppdatering 8. juni: Konkurransen er nå avsluttet og vinnerne er kåret!

Siste fra forsiden