Er Fallout 4 på vei?

DJ Three Dog-skuespiller hinter til gjensyn med figuren.

I en oppdatering på sin Twitter-konto hinter Erik Todd Dellums til at det kan være mer Fallout på vei. Dellums spilte radioverten DJ Three Dog i Bethesdas Fallout 3 i 2008, og lokker nå med at han det virker som om han får spille rollen igjen.

– Til alle mine #Fallout3- og #ThreeDog-fans: Det kan bli mer av «the Dog» i fremtiden! Jeg krysser fingrene, kvitrer den tydelig spente stemmeskuespilleren.

Selv om kommentaren virker svært løs greide Dellum å gjøre det hele mer interessant med en oppfølgingsbeskjed. Det virker nemlig som om «noen» har gitt ham tillatelse til å terge med nyheten om DJ Three Dog-gjensynet.

– Hva synes du om det hintet! Jeg fikk tillatelse til å terge med dette, så jeg krysser fingrene, svarer Dellums til en fan.

Selvfølgelig er det ikke nødvendigvis snakk om et Fallout-spill, selv om det virker som den mest sannsynlige konklusjonen. Muligheten er åpen for at det kan dreie seg om en filmutgave eller en tvserie basert på spillet – Bethesda har snust på slike muligheter tidligere.

DJ Three Dog i egen person.

Kritikerrost forgjenger

Sist vi tumlet rundt i den post-apokalyptiske verdenen var i Obsidians Fallout: New Vegas i 2010. Den gang lovpriste Gamer.nos anmelder spillet og trillet en nier på tierterningen.

«Spillet er ikke uten skjønnhetsfeil, men jeg har heldigvis ikke opplevd genuint store problemer med det, og de småtingene det sliter med klarer jeg glatt og overse takket være de gode rollespillmekanismene og den herlige og frie handlingen.» konkluderte anmelder Joachim Froholt den gang.

Les også: Fallout-MMO er tilbake hos Bethesda Les også: – Bethesda forstår ikke Fallout

Siste fra forsiden