Er mysteriet løst?

"Murder your maker" kan bety oppfølger til populært superheltspill.

Å få gamere til å klø seg i hodet over tilsynelatende mystiske beskjeder på hjemmesider og lignende har vist seg som et svært godt markedsføringstrekk. Ekstreme mennesker med kanskje litt for mye tid å slå i hjel har dekodet både morsekode skjult i lydfiler og dekryptert svære linjer med tekst for å finne ut hva det er spillmakerne prøver å fortelle.

I det siste er det nettstedet Murderyourmaker som har forundret oss. Inntil nylig har denne spillsiden inneholdt lite annet enn navnet, et bilde av en skallet fyr og en lovnad om at noe vil røpes på årets Video Games Awards, arrangert av Spike, den 12. desember.

Nå har siden derimot blitt oppdatert. Et bittelite teaser-klipp flimrer over skjermen med jevne mellomrom på siden. Og det ligner mistenkelig mye på superhelt-spillet Prototype, som ble relativt godt mottatt til tross fra stiv konkurranse fra blant annet Infamous.

Ordene «infected» flerrer over skjermen minst en gang, og grufulle drapsmetoder som minner sterkt om nettopp Alex Mercers signaturteknikker i det første spillet er også med. Traileren kan du selv se på hjemmesiden.

Siden datoen for Spikes kåring nærmer seg stygt trenger vi ikke spekulere lenge. Men hva synes du det ser ut som?

Les også:Anmeldelse: Prototype
Les også:Sniktitt: Prototype
Les også:Prototype utsettes


(Kilde: Eurogamer)

Siste fra forsiden