Er Torchlight II bedre enn Diablo III?

Nå kan du teste en demo av utfordreren.

Actionrollespillet Torchlight II ble lansert i går, og dermed er årets kanskje største spillduell i gang. Torchlight II går nemlig til frontalangrep på gigantiske Diablo III, og skal vi dømme etter tidlige rapporter er det slett ikke sikkert at det er djevelen som går seirende ut av duellen.

Nå kan du selv laste ned en omfattende demo av Torchlight II, for å se hva du mener om spillet. Som vanlig i denne sjangeren handler det hele om å drepe monstre for erfaring, gull og nytt utstyr, og bruke belønningene til å forbedre figuren din slik at du kan drepe enda større monstre og få enda mer erfaring, gull og utstyr.

Skaperne gjør selvsagt et stort poeng ut av at Torchlight II kan spilles i LAN-modus og uten tilkobling til nettet, og at de ikke har noe auksjonshus som krever store sikkerhetsrutiner slik som erkerivalen fra Blizzard. Hvis du har lyst på en utfordring kan du umiddelbart velge «mareritt»-vanskelighetsgraden, og gjenspillingsverdien sikres av en «nytt spill +»-funksjon.

Som i originalen får du både kjæledyr (av den litt voldelige typen, riktignok) og muligheten til å fiske. Fisk i Torchlight II smaker ikke bare vondt, slik som i virkeligheten, men gir også kjæledyret ditt ulike spesialegenskaper.

Demoen kan lastes ned via spillets nettstedeller Steam.

Les også: Derfor tar det så lang tid å lage Torchlight II
Les også: Torchlight II for stort for Xbox

Siste fra forsiden