Ace Combat

Et nytt Ace Combat-spill er på vei

Fra utviklerne av Pokémon Brilliant Diamond og Shining Pearl.

Bandai Namco

Fans av jagerfly og «dogfighting» kan nå begynne å glede seg til et nytt Ace Combat-spill. Bandai Namco avslørte nemlig denne uken at arbeidet er i gang med seriens neste innslag.

Ace Combat 7: Skies Unknown.
Bandai Namco

Det var under en feiring av seriens 25-årsjubileum (via Gematsu) at Bandai bekreftet nyheten. Der ble det også klart at det er utviklerstudioet ILCA som tar på seg jobben. ILCA har tidligere bistått på utviklingen av Ace Combat 7: Skies Unknown, og jobber for tiden med nyversjonene Pokémon Brilliant Diamond og Pokémon Shining Pearl.

– Vi har begynt arbeidet med et nytt prosjekt i Ace Combat-serien. Project Aces-folk skal selvfølgelig fortsatt være involvert i utviklingen av dette nye prosjektet, men etter 25 år og tre millioner solgte eksemplarer har vi lært at vi har mange fans som liker forskjellige ting. Vårt lille team klarer ikke å håndtere det alene, så vi ønsket å utvide Ace Combat-teamet på en stor måte, sa produsent Kazutoki Kono.

Akkurat hva det betyr kom ikke frem under presentasjonen. Flere detaljer ble heller ikke avslørt, så enda gjenstår det mange spørsmål; som når spillet skal lanseres, hvilke plattformer det kommer til og hvordan det blir med støtte for virtuell virkelighet.

Nettopp VR-delen var noe av det beste med seriens forrige innslag – Ace Combat 7: Skies Unknown. Vi trillet en syver på terningen i vår anmeldelse, men savnet en bedre flerspillerdel og flere VR-oppdrag.

Nå skal Frostpunk få en oppfølger.
Det nye bybyggerspillet skal visstnok overgå forgjengeren på alle punkter »

Siste fra forsiden