South Park

Et nytt South Park-spill er under utvikling

Blir en tredimensjonal affære.

Illustrasjonsbilde hentet fra South Park: The Fractured But Whole.
Håvard Hofstad Ruud/Gamer.no

Matt Stone og Trey Parker, duoen bak South Park, har nettopp signert en ny samarbeidsavtale med ViacomCBS verdt 8 milliarder kroner. Inkludert i avtalen er arbeidet med et nytt spill basert på South Park.

South Park: The Stick of Truth.
THQ

Det er Bloomberg som avslørte detaljene rundt den massive avtalen. Det meste av informasjon om spillet er riktignok enda ukjente, men nettstedet melder blant annet at det blir i 3D og at utviklingsarbeidet skal utføres av et internt studio.

Det kan tyde på at Ubisoft ikke er involvert denne gangen. Det franske selskapet tok over for Obsidian etter lanseringen av South Park: The Stick of Truth i 2014 og leverte South Park: Fractured But Whole i 2017.

Både Stick of Truth og Fractured But Whole tilhører sjangeren rollespill, og handlet om å geleide de ulike South Park-ungene gjennom ulike eventyr. Kanskje er det noe lignende Stone og Parker har tenkt seg denne gangen, men enn så lenge må fans smøre seg med tålmodighet.

Avtalen med ViacomCBS betyr ellers at South Park-serien fortsetter til minst 2027. I tillegg skal Stone og Parker snekre sammen hele 14 filmer basert på det spinnville universet. To av disse kommer allerede i år.

LES OGSÅ: Elder Scrolls-veteraner trekker sløret av nytt rollespill »

Siste fra forsiden