Eventyr fra Kuala Lumpur

Pek-og-klikk-eventyret Hoodwink lanseres denne måneden.

Den Malaysia-baserte spillutvikleren E-One Studio har annonsert at de planlegger å lansere pek-og-klikk-eventyret Hoodwink mot slutten av juni. Spillet foregår i et dystopisk univers og gir oss et skråblikk på temaer som politisk propaganda, reklame og korrupsjon. Handlingen følger tyven Michael Bezzle som ønsker å legge fortiden bak seg og få i stand et skikkelig liv sammen med kjæresten. Hans siste kupp går imidlertid galt, og han havner i trøbbel med myndighetene.

Handlingen foregår i en futuristisk metropolis som heter Global-01, og mens du utforsker byen vil du treffe mange fargerike figurer. De har sine egne planer, og det er slett ikke alle som vil hjelpe deg. Utfordrende nøtter loves vi også, og en handling full av skjulte konspirasjoner.

– Mange av oss vokste opp med eventyrspill. Med et fokus på vittige dialoger og historiefortelling vil Hoodwink være et gjensyn med den klassiske sjangeren, sier produsent Amir Irwan fra E-One Studio.

Spennende grafikkstil.

Han fortsetter:

– Spillerne kan identifisere med Michael, som på tross av sin skurkeaktige natur bare er en normal fyr som tilsynelatende er maktesløs i møte med krefter som er mye større enn ham selv. Å oppfylle drømmer og overleve mot oddsene er menneskelige elementer som vi alle kan kjenne oss igjen i, og det er disse elementene som skaper en minneverdig spillopplevelse.

Mer informasjon om Hoodwink kan du få på spillets nettsted og utviklernes Facebook-side.

I tillegg til stemningsfull grafikk loves vi et flott lydspor, skapt av Leon Willett. Han har vunnet flere priser, blant annet for sitt arbeid på musikken til det norskutviklede eventyret Drømmefall. Irwan forteller:

– Atmosfære er viktig; ikke bare må et spill fungere godt og se bra ut, men bakgrunnslyder og musikk spiller også en viktig rolle for opplevelsen. Leon Willetts arbeid på prosjektet har vært helt fantastisk, og hans musikk legger til den ekstra livsgnisten vi trengte for å sette scenen for Michaels reise.

Siste fra forsiden