Eventyrspill byr på uhyggelig fremtidsvisjon

I Dead Synchronicity trues menneskehetens eksistens.

Fictiorama Studios

Eventyrspillekspertene Daedalic har annonsert at de vil gi ut Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today fra spanske Fictiorama Studios. I en pressemelding forteller de at spillet skal lanseres tidlig neste år, og bli det første i en serie eventyrspill.

Dead Synchronicity foregår i en verden i trøbbel. En serie uforklarlige naturkatastrofer har rammet kloden, og en ny og grusom sykdom har begynt å spre seg.

Jeg er glad vi lever i nåtiden og ikke fremtiden. (bilde: Fictiorama).

Sykdommen har den unike egenskapen at de smittede får paranormale egenskaper – men ikke spesielt lang tid å bruke dem. Kroppene deres vil rett og slett gå i oppløsning etter en stund.

Pek, klikk og redd verden

Du spiller en mann som heter Michael, og som på pusle sammen sin egen fortid og forsøke å løse mysteriet som truer verden. Om han ikke er rask vil selve tiden gå i oppløsning, noe som strengt tatt ikke høres veldig gøy ut.

Spillet er et todimensjonalt pek-og-klikk-eventyr som blant annet skal hente inspirasjon fra klassikere som I Have No Mouth and I Must Scream og Sanitarium. Om du har lyst til å få et inntrykk av hva vi kan forvente fra det, kan du prøve en alfa-demo.

Dead Synchronicity har tidligere gjennomført en vellykket folkefinansieringskampanje på Kickstarter. For ikke lenge siden hadde to andre spill i samme sjanger suksess på Kickstarter.

Siste fra forsiden