Eventyrthriller med Jane Jensen-hjelp

Skaperen av Gabriel Knight er involvert i nytt spillprosjekt.

Skaperne av de King's Quest-inspirerte eventyrspillene i The Silver Lining-serien har kunngjort sitt første kommersielle prosjekt, Cognition: An Erica Reed Thriller. Dette blir en serie episodebaserte pek-og-klikk-eventyr hvor vi følger politietterforsker Erica Reed på jakt etter seriemordere. Inspirasjonskildene inkluderer TV-serien Dexter og PS3-spillet Heavy Rain.

Interessant nok har utviklerne i Phoenix Online Studios fått Gabriel Knight-skaper Jane Jensen med på laget. Hun skal være med å utforme handlingen, men hvor mye innflytelse hun får vet vi ikke.

Guffen teaser-film.

Erica Reed er en FBI-agent i den amerikanske byen Boston. For flere år siden ble broren hennes drept av en seriemorder som aldri ble tatt. Hun var selv en av etterforskerne som forsøkte å redde ham, og i den vanskelige tiden utviklet hun en merkelig egenskap. Ved å ta på et objekt får hun nemlig se ting som har skjedd med og rundt dette objektet i fortiden.

Selv om denne egenskapen kommer godt med i jobben som etterforsker, er den også en belastning som har skapt problemer både på det personlige plan og i jobben.

Spillet starter med at hun ankommer et åsted hvor morderen tilsynelatende har lagt ut spor spesifikt for henne eller noen med hennes egenskaper. Har noen funnet ut av hemmeligheten hennes, og hva vil de i så fall med henne? Og kan det være noen sammenheng mellom denne gåten og det uløste drapet på broren?

Som mange andre uavhengige selskap har utviklerne av Cognition valgt å søke etter hjelp hos spillermiljøet. Hvis du har lyst til å være med å finansiere utviklingen av spillet, blant annet ved å forhåndsbestille, kan du besøke prosjektets Kickstarter-side.

Alternativt kan du stikke innom det offisielle nettstedet for mer informasjon.

Siste fra forsiden