Konkurranse

Få betanøkkel til The Secret World

Bli med å teste Funcoms storsatsing førstkommende helg.

I helgen fikk en rekke spillere teste The Secret World gjennom en åpen betaversjon. Mange fikk dermed for første gang anledning til å bli kjent med mytene, personlighetene og historien bak det massive onlinespillet som regisseres av Den Lengste Reisen-produsent Ragnar Tørnquist.

Hovedkvarteret til tempelridderne.
Skrapet til Edgar går amok.

Mørke krefter

Allerede førstkommende fredag er det duket for en ny betahelg for å stressteste serverne, og Gamer.no er det eneste norske mediet som deler ut tilgang til denne.

10 000 lesere skal få lov til å besøke Kingsmouth på oppdrag fra tempelridderne. Alt innholdet fra den nylig overståtte betahelgen er med, i tillegg får man oppleve nye steder, mennesker og oppdrag.

Nytt for kommende helg er blant annet skraphandler Edgar, som har noen utfordringer med skrap som kommer til live, samtidig som han er omringet av zombier. Jobben med å bli kvitt de lettantennelige bensintønnene kan kanskje kombineres med angrepet? Spilleren møter også mekanikeren Ellis Hill som trenger hjelp med å ta livet av et udyr fra havet. Beistet hater lys, så du må få i gang generatoren.

Videre møter du Ann Radcliffe og Harrison Blake fra Orochi Corporation, en mektig organisasjon som holder et øye med det som skjer i Kingsmouth. De søker en med spesielle krefter, som kan etterforske hva som ligger bak alt det som skjer. Men har Orochi egentlig rent mel i posen?

Førstemann til mølla

Den aktuelle betahelgen starter fredag 18. mai klokken 18:00 og varer frem til søndag 20. mai klokka 23:59. For å sikre deg en nøkkel må du svare korrekt ett spørsmål og fylle inn navn og e-post slik at vi får sendt deg informasjon.

Den aktuelle betahelgen er nå overstått.

Vi deler ut betanøkler fortløpende, og oppdaterer saken så snart det er tomt.

Les også: Sniktitt på The Secret World
Les også: – Det blir ingen Stolt Jensenberg denne gangen

The Secret World er ventet i butikkene 19. juni.

Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden