Få gudekrefter i gratis Arma 3-utvidelse
(Bilde: Bohemia Interactive)

Få gudekrefter i gratis Arma 3-utvidelse

Arma 3: Zeus beskrives som en helt ny måte å spille flerspiller på.

Tsjekkiske Bohemia Interactive har nå lansert en spennende ny modifikasjon til krigssimulatoren Arma 3. Den heter Arma 3: Zeus, og for en gangs skyld er ikke «Zeus» et eller annet militært kodenavn. I stedet refererer det til at en av spillerne får rollen som en «game master» med gudekrefter. 

Styr opplevelsen til spillerne

Ja, du kan lage lyn.

Takket være et lettfattelig brukergrensesnitt får denne spilleren mulighet til å endre oppdragets mål, slenge inn nye utfordringer, endre været, starte musikk og så videre – alt mens andre spillere forsøker å utføre oppdraget i sanntid.

Det fungerer med andre ord litt som i tradisjonelle penn-og-papir-rollespill, hvor én spiller styrer eventyret for de andre spillerne.

Zeus støtter flere spilltyper, og kan også brukes sammen med spillerskapte scenarier.

Bohemia Interactive er ikke kjent for å ta betalt for nedlastbare innholdspakker for spillene deres, og de gjør ikke noe unntak for Zeus. Pakken er gratis, og legges automatisk til Steam-kontoen din om du allerede eier Arma 3.

Selskapet lanserte forøvrig nylig den siste delen av spillets enspillerkampanje, som ikke ble lansert med spillet men i stedet kom som tre separate, episodebaserte gratisekspansjoner.

Utvikleren jobber forøvrig også med å ferdigstille Take on Mars, et romfartsspill der du må lede menneskehetens utforskning av vår røde naboplanet.

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen