Få gudekrefter i gratis Arma 3-utvidelse

Arma 3: Zeus beskrives som en helt ny måte å spille flerspiller på.

Bohemia Interactive

Tsjekkiske Bohemia Interactive har nå lansert en spennende ny modifikasjon til krigssimulatoren Arma 3. Den heter Arma 3: Zeus, og for en gangs skyld er ikke «Zeus» et eller annet militært kodenavn. I stedet refererer det til at en av spillerne får rollen som en «game master» med gudekrefter.

Styr opplevelsen til spillerne

Takket være et lettfattelig brukergrensesnitt får denne spilleren mulighet til å endre oppdragets mål, slenge inn nye utfordringer, endre været, starte musikk og så videre – alt mens andre spillere forsøker å utføre oppdraget i sanntid.

Det fungerer med andre ord litt som i tradisjonelle penn-og-papir-rollespill, hvor én spiller styrer eventyret for de andre spillerne.

Zeus støtter flere spilltyper, og kan også brukes sammen med spillerskapte scenarier.

Bohemia Interactive er ikke kjent for å ta betalt for nedlastbare innholdspakker for spillene deres, og de gjør ikke noe unntak for Zeus. Pakken er gratis, og legges automatisk til Steam-kontoen din om du allerede eier Arma 3.

Selskapet lanserte forøvrig nylig den siste delen av spillets enspillerkampanje, som ikke ble lansert med spillet men i stedet kom som tre separate, episodebaserte gratisekspansjoner.

Utvikleren jobber forøvrig også med å ferdigstille Take on Mars, et romfartsspill der du må lede menneskehetens utforskning av vår røde naboplanet.

Siste fra forsiden