Fallout 4-modifikasjon lar deg spille som Dogmeat

Utforsk verdenen gjennom øynene til spillets firbeinte medhjelper.

Abbalovesyou

Det offisielle modderverktøyet for Fallout 4 er enda ikke lansert, men det har ikke hindret spillets ivrige moddere i å allerede produsere en rekke kreative modifikasjoner som endrer spillopplevelsen både i stor og liten grad.

– Ja, kan jeg hjelpe deg med noe?
Abbalovesyou

Tidligere har vi sett alt fra årstidsmodifikasjoner til et gigantisk Thomas-lokomotiv som invaderer spillverdenen, og nå er det til og med mulig å spille som hunden Dogmeat.

Eventyr på fire bein

Modderen Abbalovesyou lanserte denne uken en modifikasjon kalt Be The Dog, som lar deg spille som en av flere utgaver av menneskets beste venn. Når du først får sjansen til å se spillets verden gjennom øynene til en hund er vel Dogmeat det naturlige valget, men du kan også velge mellom andre hunderaser fra spillet.

Slik er det å være hund i Fallout 4. (Video: Mephykuns)

Som hund har du fire forskjellige angrep – to vanlige bitt, ett kraftigere, stillestående angrep og ett hoppende angrep. Du kan også benytte deg av spillets VAT-system, men som du ser i videoen til høyre er ikke dette alltid like vellykket.

Ved siden av ett og annet klønete angrep har Be The Dog et par andre problemer, som Abbalovesyou forteller at han jobber med å fikse. For eksempel virker ikke Pip-Boy-grensesnittet nå du er hund, noe som byr på vanskeligheter for alle som ikke har lært seg menyene utenat. Det er heller ikke mulig å forlate hvelv 111 som hund, og for å omgå dette må du forvandle deg tilbake til menneske først.

Be The Dog-modifikasjonen kan lastes ned gratis fra nettsiden Nexus Mods.

Fallout 4s første innholdspakke er ute nå.
I Automatron-pakken går robotene til krig »

Siste fra forsiden