Fallout 76-betaen har fått dato

Testing kommer først til Xbox One og deretter til PC og PlayStation 4.

Bethesda har avslørt datoer for betatesting av sitt kommende Fallout 76. Testing kommer først til Xbox One den 23. oktober, mens PC- og PlayStation 4-spillere får slippe en uke senere – 30. oktober.

Fallout 76 er først og fremst et nettbasert flerspillerspill.
Bethesda

Ifølge utvikleren er målet å se hva spillet tåler i form av pågang, og opplevelsen kan derfor bli noe ustabil. For å få inn så mange spillere som mulig på én og samme tid vil betaen kun være åpen til bestemte tidspunkter.

– På en hvilken som helst dag kan spillet være oppe i mellom fire og åtte timer. Å få så mange spillere som mulig inn i disse vinduene er vårt hovedmål. Deretter fikser vi det vi må, og så gjør vi det igjen og igjen fra begynnelsen av betaen frem til noen dager før lansering, skriver Bethedsa på sine nettsider.

Må forhåndsbestille

Deltakelse er likevel begrenset til de som forhåndsbestiller Fallout 76. På PC må man opprette en konto på Bethesda.net og deretter laste ned betaen via utviklerens skrivebordsprogram – Bethesda Launcher. Konsollspillere som har forhåndsbestilt vil automatisk få adgang til betaen, og kan laste den ned så snart den er tilgjengelig.

Hva størrelse angår forteller utvikleren at deltakere må ha minst 45 GB med ledig plass på systemet sitt. Det blir ikke mulig å laste ned betaen på forhånd, så når serverne åpnes 23. oktober gjelder det å hive seg rundt.

Fallout 76-betaen gir full tilgang på hele spillet, forteller Bethesda. Deltakere får utforske verdenen, kjempe mot monstre, bygge og spille sammen med venner. All fremdrift fra testperioden overføres til fullversjonen, så her kan man få et forsprang på de som ikke forhåndsbestiller.

Mer informasjon om betaen, blant annet om hvordan du får tilgang dersom du forhåndsbestilte spillet i en fysisk butikk, finner du på spillets nettsider.

Fallout 76 lanseres 14. november.

Les også: Slik fungerer ferdighetssystemet i Fallout 76 »
Les også: Slik fungerer flerspiller og basebygging i Fallout 76 »

Siste fra forsiden