Slik fungerer flerspiller og basebygging i Fallout 76

Bethesda har sluppet et par nye trailere.

Bethesdas store overraskelse på årets E3-messe var Fallout 76, som representerer studioets første forsøk på å bringe nettbasert-flerspiller inn i Fallout-universet. Nå har Vi har allerede sette en trailer, men nå har Bethesda gitt oss litt mer innsikt i akkurat hva vi har i vente fra Fallout 76.

Studioet har lagt ut en ny trailer som viser oss flerspillerdelen av spillet i aksjon, og like etter kom det også en trailer som fokuserer spesifikt på basebyggingsfunksjonen i spillet. Sistnevnte ser du øverst i artikkelen, og flerspillertraileren ser du nederst.

Bygg baser med C.A.M.P.

Basebyggingen utføres med noe som heter «Construction and Assembly Mobile Platform» (C.A.M.P.), som lar deg bygge bygninger og lage utstyr hvor som helst i den åpne verdenen. Bethesda skriver at C.A.M.P. brukes til å gi deg både husly, utstyr og trygghet, og man kan også sette opp butikker for å handle med andre spillere.

Bethesda Softworks

I Fallout 76 trer man ut fra Vault 76, som har skjermet deg fra atomkrigen 20 år tidligere. I spillverdenen er man avhengig av hjelp fra andre folk for å overleve, og disse andre folkene er altså ekte spillere som man kan samarbeide med for å utføre oppdrag og utforsking på en sømløs måte, samt samle ressurser. Man skal kun måte på «dusinvis» av spillere, og ikke MMO-aktige horder av folk.

I spillet vil du kunne ta oppdrag fra velvets «Overseer», som sender deg ut i verdenens mange forskjellige områder, og både områdene og de radioaktive monstrene er inspirert av vandrehistorier fra Vest-Virginia, hvor spillet er satt.

Spredt rundt i verdenen ligger det skjulte atomsiloer, som Howard beskriver selv, er der så du kan gjøre hva du vil med. Får du tak i alle avfyringskodene kan du sende en atombombe hvor du vil på kartet, og nedfallet vil generere sjeldne ressurser – samtidig som området vil bli mye farligere å utforske.

Fallout 76 lanseres til PlayStation 4, Xbox One og PC den 14. november i år.

Les også: Skyrim fikk plutselig en oppdatering for PlayStation VR »

Siste fra forsiden