Fallout 76 - bug

Fallout 76-spillere havnet i avstengt hvelv – ba Bethesda om å ikke bli bannlyst

Slik ser Vault 63 ut fra innsiden.
Reddit

Fallout 76 begynner å opparbeide seg en imponerende portefølje av snodige begivenheter, og nå melder blant andre nettstede VG247 om nok en merkelig bug-relatert hendelse.

Fallout 76-spillere skal nemlig ha havnet i et avstengt hvelv som visstnok skal være utilgjengelig for spillere, kalt «Vault 63».

Spillerne endte opp i hvelvet ved et uhell takket være en feil i «event»-systemet i spillet. Saken omtales i en egen tråd på Reddit, hvor det er lagt ut skjermbilder av innsiden av hvelvet.

Ba Bethesda om å ikke bannlyse dem

Et annet skjermbilde fra hvelvet.
Reddit

Spillerne satt en stund fast i hvelvet og opplyser at de ba Bethesda pent om å ikke bannlyse dem. Det gjorde utvikleren heldigvis ikke, og senere kom spillerne seg omsider ut av hvelvet igjen.

Det skal først ha vært antatt at hvelvet var en del av en kommende utvidelse til spillet. Som Polygon melder var hvelvet imidlertid visstnok et av tre hvelv som var ment å være en del av et oppdrag i spillet, men som senere ble fjernet før lansering.

Vault 63 skal være tilgjengelig fra innsiden av en hule, som igjen er tilgjengelig via en dør i en hytte. Døren til hvelvet kan visstnok åpnes med et nøkkelkort.

At spillerne var bekymret for bannlysning er forståelig med tanke på at Bethesda allerede har bannlyst spillere som fikk tilgang til et hemmelig rom i spillet.

Da dreide det seg imidlertid om et «utviklerrom» med hemmelige gjenstander, og som Bethesda senere opplyste brukte spillerne spesielle hackeverktøy for å skaffe seg tilgang til disse rommene.

Les også: Bethesda avviser rykter om at Fallout 76 blir «free to play» »

Siste fra forsiden