Fallout 76 - Fallout 1st

Fallout 76 tilbyr nå private servere – til 150 kroner i måneden

Bethesda lanserer abonnement for spillet.

Bethesda

Fallout 76-fans som har savnet muligheten til å betale enda mer for spillet kan nå gjøre nettopp det. Bethesda har nemlig lansert et eget abonnement for Fallout 76, som blant annet lar spillere drive private servere.

Les også: Vi får ikke nok av The Outer Worlds »

Fallout 1st

Dette er hva du får som Fallout 1st-abonnent.
Bethesda

Abonnementet, kalt Fallout 1st, koster deg rundt 150 kroner i måneden – eller 1150 kroner per år om du er virkelig gira – og er tilgjengelig nå på PC, PlayStation 4 og Xbox One. Som Bethesda forteller blir dette spillets premiumløsning, som utvider Fallout 76-opplevelsen på flere forskjellige måter.

Først og fremst er altså muligheten til å spille på en privat server. Fallout 1st-medlemmer kan invitere opptil syv venner til å spille på sin server. Bethesda påpeker at disse ikke trenger å være abonnenter, men det må til enhver tid være minst én abonnent på serveren for å unngå at alle blir logget av. Når det ikke er noen spillere på serveren vil den stenges frem til eieren starter den opp igjen.

Foreløpig tilbyr utvikleren ingen støtte for modifikasjoner og det er heller ikke mulig å endre på reglene for en privat server. Det du får er anledningen til å spille med de du har lyst til, uten fare for å bli plaget av andre.

Abonnementet gir deg diverse kosmetikk, som dette klassiske Fallout-antrekket.
Bethesda

Videre får abonnenter en Scrapbox-eske, med ubegrenset lagringsplass for byggekomponenter, evnen til å plassere et Fast Travel-punkt på kartet og 1650 Atoms (spillvaluta) hver måned. Fallout 1st gir deg også tilgang på eksklusive kosmetiske gjenstander.

Lanseringen av abonnementet kommer kun én uke etter at Bethesda valgte å utsette Wastelanders. Den omfattende Fallout 76-utvidelsen, som introduserer datastyrte figurer og skikkelige oppdrag til spillet, har ikke kommet på plass i tide og blir nå først tilgjengelig tidlig neste år.

Fallout 1st er tilgjengelig nå for Fallout 76-eiere på PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Det har vært en vanskelig måned for Bethesda.
Utvikleren måtte også utsette Doom Eternal »

Siste fra forsiden