Fantastisk rekord for Gamer.no

Forrige uke passerte vi en utrolig milepæl.

Det tiende året i Gamer.nos liv ser ut til å bli det aller beste og mest innholdsrike i vår historie.

I mars ble vi kåret til «årets spillmedie» på Gullstikka, stemt frem av lesere i hele Norge. Det er andre året på rad vi får den anerkjennelsen, noe som gjør oss både glade og ydmyke.

Den siste måneden har vi rullet i gang Gamer's Paradise, som er Norges hittill største spillturnering. Dette gjør vi i samarbeid med Coca-Cola, Multigamer.no og Gamersleague.no. Turneringen har fått mye oppmerksomhet, og dette er noe vi kommer til å gjøre mer av i fremtiden.

Rekordtall

Forrige uke satset vi blytungt på E3 2011, verdens største spillmesse. Gamer.no hadde tre journalister på plass, og det fikk vi øyeblikkelig betalt for. Bare på tirsdagen alene kom over 40 000 unike lesere innom oss for å få med seg siste nytt fra pressekonferansene. Det er stort.

Med totalt 102 000 unike brukere forrige uke er Gamer.no nå over dobbelt så store som neste spillnettsted på TNS sine offisielle lister. Vi er også ett av de nettstedene som øker aller mest i Norge akkurat nå.

– Dette er en drøm som blir virkelighet for alle som er har jobbet knallhardt med Gamer.no de siste årene. Å runde et seksifret antall lesere per uke er magisk, og det er ikke i nærheten av hva jeg turte å drømme om da jeg startet nettstedet for ti år siden, forteller redaktør Tor-Steinar N. Tangedal.

Det går også svært godt for de andre nettstedene i Tek-nettverket. Til sammen har alle nisjenettstedene over 500 000 unike lesere per uke. Dette gjør oss til det klart største redaksjonelle IT-nettverket i Norge.

Så det er bare å fortsette å følge oss, folkens. Det er på grunn av dere at vi er her. Målet er selvsagt fortsatt vekst, og vi ønsker å utvikle oss videre for å gi dere det aller beste norske spillmagasinet på nett.

Siste fra forsiden