Fantasy-kamp i Forge

Utviklerne har lansert en alfaversjon av sitt lovende actionspill.

Forge er en kombinasjon av førstepersons skytespill og massivt flerspillerspill med fokus på kamp mellom spillerne. Du får tilgang på flere spennende klasser, som snikmorder, ildmagiker, shaman og stifinner, og må ta knekken på motstanderne i varierte spillmoduser. Som klassenavnene indikerer foregår det hele i en fantasiverden med magi og monstre.

Utviklerne forteller at spillet er skapt for gamere som liker spiller-mot-spiller-kamp, men er lei av den endeløse «grindingen» og tredemøllen som de typiske massive flerspillerspillene inkluderer.

Forge har vært under utvikling en stund, men skaperne har fortsatt behov for mer penger. I den forbindelse har de søkt hjelp på folkefinansieringsnettstedet Kickstarter. Kampanjen deres har fått inn en god slump penger allerede, men den trenger mye mer for å nå målet på 300 000 dollar (cirka 1,7 millioner kroner) i løpet av de tolv dagene utviklerne har igjen.

Nå har utviklerne lansert en alfaversjon som de håper skal overbevise folk om at spillet deres har noe for seg. Alle som donerer femten dollar eller mer vil få tilsendt en nøkkel, og det skjer umiddelbart, ikke etter at kampanjen er ferdig. Testperioden vil gå frem til 8. september. Vær oppmerksom på at kodene sendes ut manuelt, og at slikt kan ta tid.

Skaperne ønsker også å formidle at siden spillet ikke engang har nådd betastadiet er det fortsatt svært mye som ikke er ferdig.

Hvis ikke utviklerne når målet sitt på Kickstarter, vil det ikke trekkes noen penger fra backernes kontoer. De påpeker også at du står fritt til å trekke tilbake bidraget ditt om du føler spillet ikke er noe for deg, så lenge du gjør det før Kickstarter-kampanjen er ferdig.

Les også: Sniktitt: Guild Wars 2
Les også: Førsteinntrykk: The Secret World

Siste fra forsiden