Fantasy-strategi i ødelagt verden

Masters of the Broken World er et turbasert spill med monstre og magi.

I forkant av E3 får vi alltid en hel drøss med avsløringer av store konsollspill. Neste uke starter GamesCom i Tyskland, og det betyr en jevn strøm med avsløringer av en litt annen type.

Masters of the Broken World er et godt eksempel. Dette er et turbasert strategispill for PC, hvor handlingen foregår i et fantasyunivers hvor en eller annen katastrofe har ført til at verden har gått i tusen knas.

Spillet har tre «nivåer». Det første er det globale, hvor du velger hvilken av de svevende «øyene» du vil fokusere på. Det andre er det strategiske nivået, hvor du flytter tropper rundt om på «øya» og kriger om de individuelle provinsene. Det tredje er det taktiske nivået, hvor du forhåpentligvis leder hæren din til seier på slagmarken.

De russiske utviklerne lover en dynamisk kampanje med flere valg, hvor konsekvensene kan komme tilbake å bite deg i rumpa senere. Det å pasifisere en opprørsk provins med en gjeng zombiesoldater er for eksempel raskt og greit, men de vandøde setter sine spor i lang tid fremover.

Spillet skal være en videreutvikling av et kritikerrost enmannsprosjekt som kun har blitt lansert i Russland. Mer informasjon om Masters of the Broken World kan du finne på Facebook-siden til spillet (eller, om du kan russisk, det offisielle nettstedet).

Siste fra forsiden