Far Cry 3: Blood Dragon slippes snart

Det absurde spillet er ekte.

I det siste har det vært mye snakk om det kommende Far Cry 3: Blood Dragon. En stund så det ut til at det muligens bare var snakk om en spøk på grunn av spillets tullete nettside, men når en bunke skjermbilder dukket opp gav det et inntrykk av noe reelt.

Bildene dukket opp på en upublisert underside av Xbox.com for et par dager siden. Nå har det på samme sted kommet en offisiell side for spillet som avslører litt mer av dette surreale prosjektet.

En ny øy?

Vi har fått vite litt via det offisielle nettstedet allerede, men på Xbox.com-siden får vi enda mer informasjon om hva vi har i vente. Utviklerne beskriver nemlig spillet som et rumpe-sparkende cyber-skytespill som tar plass på en bisarr åpenverden øy der ondskapen råder.

Far Cry 3: Blood Dragon ligner ikke høstens storspill i det hele tatt.

Mye av det som gjorde det originale spillet så populært var nettopp dette at man kunne bevege seg fritt rundt på en stor øy og gjøre slik man ønsket. Det virker som Ubisoft har innsett at dette var et av salgspunktene og fokusert på det også i Blood Dragon. Men om det er en helt ny øy det er snakk om, eller bare en merkeligere versjon av den gamle, vet vi ikke.

2007, fremtiden

Handlingen i spillet er satt til 80-tallets visjon av fremtiden. Året er 2007 og du spiller som sersjant Rex Colt, en Mark IV cyberkommandør. Oppdraget ditt er å bekjempe en robotarmé, få jenta og redde verden. Og du blir lovet alle klisjeene av en kjernefysisk fremtid; cyborger, bloddrager, mutanter og Michael Biehn fra Terminator og Aliens.

Spillet ankommer Xbox Live Arcade 1. mai 2013 og krever ikke det originale Far Cry 3 for å spilles. Det er foreløpig ukjent om det kommer til andre plattformer.

Les mer om ryktene rundt Blood DragonLes anmeldelsen av Far Cry 3

Siste fra forsiden