Får iOS et Borderlands-spill?

Reklame hinter om et mobilspill kalt Borderlands Legends.

I den digitale utgaven av Borderlands 2s strategiguide reklameres det for et hittil uannonsert mobilspill kalt Borderlands Legends. Dette ble avduket av en av brukerne på Gearbox nettforum (via IGN).

Ifølge reklamen skal iPhone- og iPad-spillerne få innta en av de fire rollene fra det første Borderlands-spillet allerede i løpet av oktober. Det betyr at de som har savnet ruslebiffen Brick, stoiske Roland, skarpskytteren Mordecai og mysiske Lilith kan få et gjensyn med gjengen.

Det høres ut som om spillet kommer til å handle om å forsvare seg ot bølger av fiender, ikke ulikt horde-modusene fra blant annet de nyere Gears of War-spillene. Monstrene slipper penger som gjør at man kan kjøpe seg nye våpen, og man får selvfølgelig også erfaringspoeng som leder mot nye ferdigheter. De mange oppdragene man skal gjennomleve skal være tilfeldig generert.

Reklamen som startet ryktene. (Kilde: Ownzilla (brukernavn)/Gearbox Forum)

I motsetning til konsollstorebrors konstante skryt om å kunne by på over en «bazillion» våpen, stiller Borderlands Legends angivelig med bare flere tusen. De fire figurene skal totalt skilte med 36 unike ferdigheter, og det loves et «strategisk dekningssystem». Hva «fight for your life mode» henviser til er litt vanskelig å gjette seg til, men fra konsollspillene vet vi at spilleren får en siste mulighet til å plaffe ned monstre om man mister alt av helse. Om man klarer å felle et av beistene får man en ny sjanse.

Det er viktig å påpeke at spillet på ingen måte er annonsert fra 2K Games eller Gearbox’ side. Vi tok kontakt med 2K Games for å høre om de hadde noe mer info om ryktene rundt spillet, men de hadde ingen kommentar.

Det er bare en knapp måned siden Borderlands 2 ble sluppet. Vår anmelder overøste spillet med skryt og syntes at Gearbox hadde gitt fansen fra det første spillet akkurat det de kunne ha håpet på. Gearbox har også sluppet nedlastbart innhold siden lanseringen. Forrige uke fikk vi kjempe mot pirater i Captain Scarlett and Her Pirate's Booty, og uken før det kunne man kose seg med den nye Mechromancer-figuren.

Les også: Anmeldelse: Borderlands 2 Les også: – Borderlands 2 får en helt annen dybde

Siste fra forsiden