LittleBigPlanet til PSP

Får med seg MotorStorm på laget

Blir 2009 et stort år for Playstation Portable?

Sony har annonsert flere spennende spill til sin bærbare konsoll. Det som kanskje vekker mest oppsikt er LittleBigPlanet, et av de beste spillene i året som gikk.

Også på PSP vil du kunne lage dine egne brett og dele dem med andre, samt kle opp dine søte figurer i et mylder av kostymer. Motorstorm: Artic Challenge kommer også til plattformen. Her skal vi suse rundt i et vinterlig landskap, og vi loves seriens til nå mest ekstreme miljøer.

Til sist nevnes det at et nytt Buzz! også er på trappene til PSP. Spillet har fått undertittelen Brain of Norway, og er på søken etter de smarteste menneskene i landet.

– Det er mange store ord i spillbransjen, men vi er sikre i vår sak når vi sier at 2009 blir et spennende år for PSP, sier Sonys europeiske markedssjef, Mark Hardy, i en pressemelding.

Og han fortsetter:

– Våre fans har bedt om store PSP-titler dette året, og vi kommer til å levere. Med Resistance: Retribution på vei vil spillere få servert det ene store navnet etter det andre.

De nevnte spillene kommer altså alle i løpet av 2009. Det skal også jobbes med en versjon av Assassin's Creed og Rock Band til konsollen, men her er slippdato ukjent.

Diskutér artikkelen på forumet

Siste fra forsiden