Zeno Clash til Xbox Live

Fargerik gladvold

Actionspillet kommer i ny versjon på Microsofts konsoll.

Chilenske ACE Team fikk en del oppmerksomhet for actioneventyret Zeno Clash, som var deres første spill. Salget gikk tydeligvis godt, for de er allerede i gang med en oppfølger. Utvikleren har også snakket om at de vil slippe det til nå PC-eksklusive spillet på konsoll, og nå har en Xbox 360-lansering blitt offisielt bekreftet.

En av de mange, vakre folkene du møter i Zeno Clash

Det er den amerikanske avdelingen av Atlus som har sikret utgiverrettighetene, og spillet skal slippes gjennom Xbox Live Arcade. Denne utgaven har fått tittelen Zeno Clash: Ultimate Edition. Den skal utgis en gang i løpet av mars 2010.

Som navnet tilsier blir det en del forandringer. Det blir nye spillmoduser, inkludert en samarbeidsmodus for tårnutfordringene. Nøyaktig hva de andre endringene går ut på er ikke avslørt enda, men det loves forbedringer og nytt innhold basert på tilbakemeldinger fra fansen.

Zeno Clash foregår i en underlig verden befolket av besynderlige dyr og folk. Du spiller en ung kriger på rømmen fra sin egen stamme etter drapet på dens overhode, og må bekjempe dine hevnlystne søsken, leiemordere og ville dyr.

I mellomtiden kan du kjøpe originalversjonen til PC hvis du er interessert. For mer informasjon om den kan du sjekke vår anmeldelse.

Siste fra forsiden