Fargesprakende romkrig

Du har tre timer på deg til å redde jorden i Strike Suit Zero.

Den uavhengige utvikleren doublesix games har annonsert Strike Suit Zero for PC og PSN. En XBLA-versjon ser også ut til å være på vei.

Strike Suit Zero er et arkadebasert romskytespill. Uhyggelige romvesener har bestemt seg for å rydde menneskeheten av veien, og det er bare få timer til kloden vår blir ødelagt. Menneskenes siste håp er en ny type romskip som kan forandre form.

Utviklerne skryter av massevis av action, og lover at du får tilgang på ekstremt kraftige våpen og unike spesialegenskaper. Dette trengs, for hvert sekund teller når menneskeheten skjebne skal avgjøres på tre timer.

Raska på!

Ellers loves vi en fargerik grafikkstil og romskip designet av Junji Okubo (kjent fra Appleseed: Ex Machina og Steel Battallion). Musikken er det Paul Ruskay som står for, og han har blant annet laget musikken til strategiklassikeren Homeworld.

– Strike Suit Zero er inspirert av de klassiske romskipspillene vi alle elsker. Men spillet går lenger: Det tar den inspirasjonen, kjører opp hastigheten og injiserer en massiv følelse av hastverk for å gjøre opplevelsen både utfordrende og spennende, sier Jim Mummery, som er kreativ sjef hos doublesix.

Spillet lanseres tidlig neste år, via digital distribusjon. Mer informasjon kan du forhåpentligvis snart finne på det offisielle nettstedet (som akkurat nå er ganske tomt).

Teaser-film.

Siste fra forsiden