Tilleggspakke til Mafia II neste uke

Farlig mann

Jimmy’s Vendetta har fått dato.

Mafia II har akkurat blitt lansert, og vår anmelder var svært positiv til gangsterspillet. 2K har tidligere lovet at det skulle komme en liten tilleggspakke til spillet, men oppgav ikke noen dato. Nå har de offentliggjort noen ferske detaljer om pakken og satt dato og pris.

En helt vanlig dag på jobben.

Pakken heter Jimmy’s Vendetta og følger gangsteren Jimmy på oppdrag i Empire Bay. Jimmy er fyren de andre gangsterne ringer når de trenger noen til å rydde opp i spesielt vanskelige problemer.

Jimmy’s Vendetta inneholder tredve oppdrag med fokus på action, inkludert biljakter, store skyteoppgjør og bestilte drap. Ved å utføre oppdragene så effektivt som mulig tjener du poeng og stiger på de nettbaserte rangeringslistene.

Pakken kan kjøpes fra 7. september og lanseres på alle tre formater Mafia II ble sluppet på. Den koster rundt seksti kroner på PlayStation 3 og 800 Microsoft-poeng på PC og Xbox 360.

Dette er egentlig den andre tilleggspakken til Mafia II, men den første pakken var eksklusiv til PlayStation 3 og ble sluppet på lanseringsdatoen til spillet.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden